logo

Brukervilkår

SANDS Advokatfirma DA (Cort Adelers gate 33 , 0254 Oslo) er behandlingsansvarlig for den personlige informasjonen du sender inn i søknaden din gjennom rekrutteringssystemet, Recruitment Manager AS. Se vår personvernerklæring for ytterligere informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Personvernserklæring for SANDS finner du her: Personverneklæring SANDS

Når du søker på en stilling gjennom rekrutteringssystemet, aksepterer du at vi registrerer og samler inn de personlige opplysningene du gir oss i søknaden, inkludert informasjon som kan inkludere videopresentasjon og bilder i din CV.

Vi kan dele søknaden din med de av våre ansatte som er involvert i rekruttering og tredjeparter som bistår oss i rekrutteringsprosessen, inkludert rekrutteringsselskaper, tilbydere av personlighetstester, osv.

Vi beholder søknaden din og all annen informasjon du har gitt oss inntil søknadsprosessen er fullført og i en påfølgende periode så lenge vi anser søknaden din som relevant for oss, men under ingen omstendigheter lenger enn 36 måneder fra søknadsdato. Du kan imidlertid til en hver tid endre/slette de personopplysninger vi har om deg gjennom din profil i Recruitment Manager AS. Brukernavn og passord til din profil får du tilsendt på epost når søknaden din blir registrert i systemet.

Ved å sende inn dine personlige opplysninger:

  1. erklærer du at du har lest, forstått og akseptert retningslinjene ovenfor
  2. erklærer at opplysningene sendt inn til oss er fullstendige og korrekte, og forstår at bevisste forsømmelser og feilaktige utsagn kan føre til at søknaden din blir avvist eller til senere avskjedigelse

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å kontakte: post@sands.no